مطالب مرتبط با این پست
مصاحبه آموزشگاه الهام با سینا صالحی، مدرس ویولن
سینا صالحی بنادکی یکی از مدرسین جوان آموزشگاه موسیقی الهام است که در زمینه تدریس ویولن فعالیت دارد.در ادامه این بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام می توانید مصاحبه اختصاصی آموزشگاه الهام با سینا ص...تعریف کلی مدولاسیون و نقش آن در موسیقی
تعریف کلی مدولاسیون و نقش آن در موسیقی مدولاسیون در تعریف، به فرایند ترکیب یک سیگنال پیام دارای انرژی پایین با سیگنال انرژی بالای حامل اطلاق میشود. در این فرایند یک سیگنال جدید انرژی بالا تولید می...آهنگساز جنگ ستارگان کیست ؟
یکی از فیلم های خاطره انگیز و شناخته شده جهانی، جنگ ستارگان می باشد.این فیلم با آهنگسازی قوی متن همراه است که این موسیقی را برای همیشه جاودانه نموده است.اما سازنده بهترین موسیقی متن سینمای امریکا ...انواع نام های ساز تنبور و اجزای آن
در مطالب قبلی با ساز تنبور یا تنبوره آشنا شدید.در ین بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام می خواهیم شما را با انواع نام های این ساز آشنا نموده و اجزای آن را به شما معرفی نماییم.با ما همراه باشید. انو...چرا دانستن گام ها در آواز مهم هستند؟
برای آنکه در هر کاری بتوانید موفق باشید باید اصول اولیه آن را بدانید .آواز خواندن هم مانند هر تخصص دیگری نیازمند آموزش است و باید اصول آنرا به خوبی بدانید و درک کنید.در این بخش از وبلاگ...

حتما اصطلاح پلی بک را تا به حال شنیده اید. زمانی که احساس میکنید صدای دو موسیقی را می شنوید یا در زمانی که نوازنده نمی نوازد صدای ساز وی شنیده می شود. این موضوع به این علت است که همان موسیقی که قبلا ضبط شده با صدای ضعیف تر از اجرای زنده در حال پخش است که اصطلاحا این اتفاق را پلی بک می گویند. در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با اصطلاح پلی بک در موسیقی بیشتر آشنا شوید.
پلی بک در موسیقی
اگرچه پلی بک می تواند به صدای موسیقی غیر زنده گفته شود که در حال پخش است اما رایج تر از پخش موسیقی، پخش صدای خواننده است که اصطلاحا می گویند فلان خواننده اجرای زنده ندارد و پلی بک می خواند که در اصل یعنی لب میزند و صدای آهنگ اصلی از قبل ضبط شده و پخش می شود.
البته «play back» شدت و نوع مختلف و گوناگونی دارد و ممکن است در یک کنسرت این موضوع به صورت موردی و متفاوت رخ بدهد. این روزها پلی بک به یک چالش و دردسر بزرگ در دنیای موسیقی پاپ بدل شده است.
شنیدن صدای خواننده به صورت پلی بک مورد علاقه مخاطب نیست چون مخاطب با تهیه بلیط به تماشای کنسرت آمده و یا اینکه در پخش زنده تلویزیون انتظار شنیدن صدای زنده خواننده را دارد که معمولا اجرای پلی بک موجب نارضایتی مردم می شود.
لب خوانی با میکروفن خاموش
چیزی که امروزه به وفور مشاهده می شود و به اشتباه به آن اجرای Play Back پلی بک می گویند، اجرا به صورت لب خوانی با میکروفن خاموش است .
این نوع اجرا که شباهت زیادی به داب اسمش نیز دارد نوعی پانتومیم موزیکال است که خواننده در آن تمام تمرکز خود را روی حرکات دست ، سر و لب منعطف می کند.
معمولا در جشن های ارگانی و سازمانی یا جنگ های شادی، حداقل یک مورد از این خوانندگان دیده می شود . امروزه کمتر کسی است که تفاوت میان پلی بک و لب خوانی را متوجه نشود .
البته این بستگی به مهارت خواننده هم دارد! اینکه خواننده برای لب خوانی تا چه اندازه حس بگیرد تأثیر گذار است؛ اما واقعیت ماجرا این است که اجرا بسیار مصنوعی و باورناپذیر خواهد بود.
شاید دلیل این کار عدم اعتماد به نفس یا تسلط برای اجرای زنده و عواملی این چنین باشد؛حتی دیده شده بعضی از خوانندگان مطرح نیز در کنسرت های خود اقدام به لب خوانی می کنند .
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.