مطالب مرتبط با این پست
رابطه تغذیه و صداسازی
صدا برای افرادی که به خواندن علاقه دارد بسیار مهم است.داشتن صدای خوب صرفا یک موهبت الهی نیست و برای داشتن آن باید تمرین نمود و به نکات مهم نیز توجه داشت.در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام ر...گام در موسیقی چگونه نامگذاری می گردد ؟
در مطالب پیشین در مورد مفهوم گام در موسیقی صحبت شد، اما ممکن است به این سوال فکر کنید که گام در موسیقی چگونه نامگذاری می گردد؟! اکنون قصد داریم تا در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام نحوه نا...داستان عجیب مرگ موتسارت ،موسیقیدان نابغه
موتسارت (موتزارت) از موسیقیدانان مشهور جهان است که داستان مرگ او و پیچیدگی تغییر روند آهنگ هایش به تعاریف بسیاری رسیده است.در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام داستان عجیب مرگ موتسارت ،موسیقی...بیوگرافی مژگان شجریان
استاد محمدرضا شجریان، یکی از اسطوره های فراموش نشدنی موسیقی ایران می باشد.این استاد بزرگ فرزندان هنرمند برجسته ای را نیز تربیت نموده است.در این مطلب از وبلاگ اموزشگاه موسیقی الهام می خواهیم با دختر...زمان تعویض سیم ساز و نحوه آن
زمان تعویض سیم ساز و نحوه آن همه ساز ها نیاز به رسیدگی دارند و در مورد ساز هایی که سیم عامل نوازندگی آن ها می باشد نیز این مورد صدق می کند.به همین علت باید بهترین زمان تعویض سیم های ساز را بدانید ت...

آواز و تدریس آن نیازمند تسلط و درک عمیق از موسیقی سنتی می باشد.استاد وحید ابوالقاسمی از مدرسان مطرح آواز ایرانی به شمار می آید که در زمینه تدریس آواز سنتی با آموزشگاه موسیقی الهام همکاری می نماید.
آواز
آواز یا نغمه اصطلاحی است در موسیقی سنتی ایرانی که برای توصیف مجموعهای از گوشهها به کار میرود که معمولاً در کنار هم و مستقل از یک دستگاه اجرا میشوند. لفظ آواز دست کم در دو معنای دیگر نیز به کار میرود که یکی فرم موسیقی آواز است و دیگری شکل خاصی از فرم آواز که متر مشخصی ندارد.
آوازهایی که معمولاً در ردیف موسیقی ایرانی نام برده میشوند عبارتند از آواز ابوعطا، آواز دشتی، آواز افشاری، آواز بیات ترک، و آواز اصفهان (یا بیات اصفهان)؛ در برخی ردیفها نیز از آواز بیات کرد و آواز شوشتری نام برده میشود.
متداولترین تقسیمبندی ردیف شامل هفت دستگاه و پنج آواز است و در بیشتر ردیفها، آوازهای ابوعطا، دشتی، افشاری و بیات ترک از متعلقات دستگاه شور دانسته میشوند و بیات اصفهان از متعلقات دستگاه همایون، اگر چه برخی اصفهان را نیز به شور مرتبط میدانند.
وحید ابوالقاسمی مدرس آواز سنتی ایرانی
وحید ابوالقاسمی در سال ۱۳۶۲ و در شهر تهران متولد گردید.همانطور که گفته شد وی که از مدرسان مطرح آواز ایرانی به شمار می آید.
ابوالقاسمی تحصیلات خود را در رشته ی هنر و معماری به پایان رسانده و در این رشته فارغ التحصیل شده است.
علاقه ی وافر او به آواز ایرانی و خوشنویسی سبب شد که این دو رشته را به صورت حرفه ایی و نزد استاد مهدی فلاح از استاید به نام ایرانی، بیاموزد.
وحید ابوالقاسمی تدریس در زمینه آواز را از سال ۱۳۸۹ شروع نمود و با توانمندی که از خود در این رشته هنری نشان داد توانست عضو خانه ی موسیقی ایران و کانون خوانندگان سنتی ایران گردد.
فعالیت های هنری وحید ابوالقاسمی
اگر بخواهیم به نمونه هایی از فعالیت های حرفه ایی او شاره کنیم، میتوان به همکاری او با بهروز غریب را در اپرای سعدی و در سال ۱۳۹۴ اشاره نماییم.
همچین اجرای کنسرت موسیقی تالار اندیشه با گروه سرآوا در سال ۱۳۹۰، اجرای کنسرت در دانشگاه آزاد کاشان در سال ۱۳۸۹ و اجرای کنسرت دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۹ از جمله فعالیت ای هنری استاد ابولقاسمی می باشد.
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.
با اشتیاق و دلسوزانه تدریس میکنن و درک بالایی از آواز اصیل ایرانی دارن
ممنون از نظر و همراهی شما