مطالب مرتبط با این پست
ملودی آوازی (وکال) چیست؟
همانطور که می دانید ملودی در موسیقی به معنای اجرای چند نت است.اما یک ملودی منحصرا برای صدای انسان و نه ساز نوشته می شود که به آن وکال یا ملودی آوازی گفته می شود.در ادامه این مطلب از وبل...نت شاهد چیست ؟
در موسیقی ایرانی نت شاهد نتی است که در گردش ملودی بیشتر از دیگر صداها به گوش میرسد. این نت در مرکز ملودی واقع میشود و به عبارتی ملودی بر محور آن بسط و گسترش مییابد.در ادامه این مطلب ازوبلاگ ...آیا جنس فرت ها درگیتار از نقره است؟
در مطالب قبلی فرت گیتار را به طور کامل معرفی نموده ایم.یکی از سوالات جالبی که در مورد فرت ها وجود دارد، جنس ان هامی باشد.بعضی از افراد جنس فرت را از نقره می دانند، اگر شما هم می خواهید بدانید جنس ف...آشنایی با انواع سایز ها و مدلهای مختلف یوکللی
همانطور که در مطالب قبلی گفته شد ، یوکللی یا همان گیتار کوچک یکی از سازهای محبوب و خوش صدا به شمار می آید.اما شاید ندانید که این گیتار کوچک مدلهای مختلف دارد.این تفاوت در نوع و سایز آن ها می باشد.در ...آشنایی با ساز توبا
توبا به فرانسوی و انگلیسی ( tuba ) از سازهای بادی برنجی است. این ساز نسبتاً جدید است و در قرن نوزدهم به مجموعه سازهای ارکستر افزوده شده است.برای آشنایی با ساز توبا ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه...

شروع موسیقی در سنین بالا شاید کاری سخت و یا حتی نشدنی به نظر بیاید، اما این تفکر تا وقتی که با مزایا و عوامل موثر یادگیری موسیقی در سنین بالا آشنایی نداشته باشیم ،نگران کننده به نظر می رسد. ما در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام ، عوامل مهم یادگیری موسیقی در سن بالا را گردآوری نموده ایم که می توان با توجه به این موارد و در صورت وجود علاقه و انگیزه به فراگیری موسیقی، آموزش این هنر محبوب را حتی در سنین بالا آغاز نمود.
عوامل مهم یادگیری موسیقی در سن بالا
عواملی بسیار زیادی در یادگیری موسیقی در سن بالا وجود دارد که حائز اهمیت می باشد، اما چند عامل مهم که نقش برجسته تری در این زمینه دارند را در ادامه مورد بررسی قرار داده ایم.
نقش استاد
انتخاب استادی که تجربهی کار کردن با هنرجوهای بزرگسال را داشته باشد بسیار مهم است. از این واقعیت نمیتوان چشم پوشید که بیشتر اوقات تسلط بر مهارتهای فیزیکی نوازندگی برای بزرگسالان در مقایسه با بچهها سختتر است. عضلههای بچهها در مقایسه با بزرگسالان هنوز پرورش نیافته است. کودکان اصطلاحا صفحههای سفیدی هستند که میتوان به روشهای متعدد پرورششان داد.
اما افرادی که سن بیشتری دارند درواقع حافظه عضلانیشان در وضعیت (بدن)، حالت دستها و حرکات، بر یک روال شکل گرفته که احتمالا باید تغییر کند. علاوه بر این، ورم مفاصل و جراحتهای احتمالی دیگر را هم باید در نظر گرفت. پس در این خصوص استادی لازم است که بتواند راه حلی برای این چالشها ارائه دهد.
استفاده از مهارتهای قابل انتقال
چیزی که هنرجویان بزرگسال دارند و کودکان نه، تجربهی زندگی و تجربیات حرفهای است. یادگیری موسیقی در بزرگسالی بهنوعی شبیه یادگیری یک زبان جدید در این دوره از زندگی است. جوانترها سلفژ را سریع یاد میگیرند در حالی که بزرگترها شاید مجبور باشند ساعتها با درسهای آن سر و کله بزنند. البته تفاوتی که بزرگسالان با بچهها دارند سرسختی آنها دقت و توجه بالا، یادگیری متفکرانه، مطالعهی مرتبط، داشتن اصول و روش و تمرین هدفمند است.
درک عمیق تر از موسیقی
در سنین بالاتر درک عمیق تری از موسیقی داریم. علت اصلی آن رشد مغزی، شناختی و احساسی ما است. بزرگسالان راحت تر می توانند تئوری موسیقی را درک کنند و یاد بگیرند. یادگیری نت ها، نماد ها و الفبای موسیقی برای بزرگسالان راحت تر است.
از طرف دیگر چون در سنین بزرگسالی آشنایی بیشتری با انواع و سبک های موسیقی داریم، و چندین سال به موسیقی های مختلف گوش داده ایم، راحت تر می توانیم سبک های مختلف را تشخیص دهیم و تفاوت های آوایی آن ها را بشناسیم.
انگیزه و تلاش بیشتر برای یادگیری
یکی از مهم ترین اصول در یادگیری موسیقی تمرین و تکرار است. شما بهترین استاد موسیقی را هم که داشته باشید بدون تمرین به جایی نمی رسید. برای یادگیری موسیقی باید هر روز تمرین کنید.
بزرگسالان بهتر درک می کنند که برای رسیدن به هر هدفی باید تلاش کرد. اما در سنین کودکی آنطور که باید با اهمیت و ارزش پشتکار آشنا نیستیم. کودکان حوصله کمتری برای تمرینات سخت موسیقی دارند و نمی توانند برای مدت طولانی روی یک موضوع متمرکز بمانند.
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.