مطالب مرتبط با این پست
آیا کالیمبا ساز سختی است؟
کالیمبا، این ساز کوچک خوش صدا و قابل حمل برای افرادی که دوست دارند ساز خوش نوایی را بنوازند و سختی مسیر یادگیری نواختن را طی نکنند یک انتخاب خوب می باشد.این ساز که به پیانو انگشتی نیز م...سازی عجیب با نام فلوت بینی
در دنیای موسیقی و سازهای موسیقی ،مانند هر رشته دیگر در حال نوآوری است.این نوآوری ها را می توان در نوع ساز و یا ترکیب صدا ها دید.در این بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام می خواهیم شما را با یک ساز جال...معرفی ساز یوکللی یا اوکله له
ساز گیتار از سازهای محبوب در بین افراد علاقمند به موسیقی می باشد.یکی از دلایل این محبوبیت تنوع بسیار زیاد این ساز در نوع و سبک اجرا می باشد. شاید تا به حال با گیتار های کوچکی که فقط ۴ س...تاریخچه ساخت اولین پیانو
پیانو از ساز های بسیار محبوب به شمار می آید که بیشتر افراد ان را سازی سخت و با شکوه میدانند.تاریخچه ساخت پیانو بسیار جالب استف اینکه چگونه اولین پیانو عرضه شد و در ادامه چه تغییراتی داشت.در ادامه ا...خلیفه میرزا آغه غوثی، پدر دف ایران
خلیفه میرزا آغه غوثی از هنرمندانی است که ساز دف را به جایگاه مهمی رسانده است.این هنرمند به علت خدمات هنری بسیار زیادی که داشت به پدر دف ایران شناخته می شود.در اداه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی...

یکی از مواردی که در نوازندگی تاثیر بسیار بدی دارد، تنظیم نبودن کوک ساز می باشد. هیچکس نواختن و حتی گوش دادن به ساز یکه کوک نیست را دوست ندارد.به همین دلیل راه های تشخیص کوک بود ساز و به دنبال آن داشتن سازی کوک شده بسیار مهم است.در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام قصد داریم تا شما را با دستگاه بسیار کاربردی و مهم تیونر آشنا کنیم.تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
تیونر چیست؟
همگی در مورد دستگاه تیونرمطالب زیادی را دیده و خوانده اید. برخی گمان میکنند تیونر یک دستگاه پیچیده است که یادگیری آن نیازمند هوش و نبوغ و حوصله و زمان زیادی می باشد اما تیونر یک وسیله بسیار ابتدایی و ساده ولی با کارکردی بزرگ است.
تیونر دستگاهی الکتریکی می باشد که به منظور کوک نمودن انواع سازها به کار می رود. تیونر با دریافت امواج صوتی، به شما می گوید آن صدا چقدر با نت مربوطه فاصله دارد. شما هم کوک را آنقدر بالا و پایین میکنید تا چراغ سبز تیونر به علامت تطبیق صدای سیم ساز با نت مخصوص آن سیم روشن شود.
بیشتر نوازندهای مجرب و حرفه ای به سبب داشتن تجربه ی زیاد نوازندگی و تسلط و آشنایی قوه ی شنوایشان با صداها و فرکانس های صوتی کلیه نت های ساز ها احتیاجی به استفاده از این دستگاه ندارند.
البته گفتنی است که نوازندگان تازه کار نیز پس از مدتی و با گذشت زمان با این فرکانس های صوتی و صداها آشنا خواهند گشت و دیگر نیازی به استفاده از آن نخواهند داشت.

روش کارکرد دستگاه تیونر
این دستگاه متشکل از یک عدد میکروفون و مانیتور و چند لامپ کوچک می باشند. با نواختن ساز مربوطه پردازشگر دستگاه، فرکانس صوتی نت به صدا درآمده به وسیله ساز را دریافت نموده و نماد یا حرف لاتین مختص آن نت را بر روی صفحه ی مانیتور دستگاه به نمایش در خواهد آورد.
روش کار کردن با دستگاه تیونر
دستگاه تیونر دارای یک صفحه نمایشگر دیجیتالی است که بر روی آن عقربه و تعدادی علائم و درجهبندی وجود دارد، وقتی شما تصمیم به کوک کردن سازتان دارید سیم مورد نظر را به صدا در میآورید.
دستگاه نت آن صدا را بر روی صفحه به شما نمایش میدهد در قسمت چپ و راست دستگاه دو عدد led قرار گرفته است در صورتی که نت مورد نظر شما پایینتر باشد led سمت چپ روشن میشود و به این معناست که باید کوک را بالاتر ببرید و اگر led سمت راست روشن شود باید کوک را پایینتر بیاورید و اگر نت شما دقیقا تنظیم باشد led وسط که به رنگ سبز است روشن میشود.
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.