مطالب مرتبط با این پست
ساپورت در متد CVT در صداسازی و آواز چیست؟
یکی از موضوعات مهم در خوانندگی ،اصول صحیح صداسازی و تولید آن است. در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با قدرت دیافراگم و عملکرد ساپورت در صداسازی و آواز بیشتر آشنا شوید. نقش دیاف...آشنایی با انواع سازهای بادی
سازهای بادی که از طریق دمیدن در آن تولید صدا می کنند بسیار جالب و متنوع هستند.برای آنکه بهتر با این ساز ها آشنا شوید در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام انواع ساز های بادی را به طور مختصر برای ...آیا جنس چوب گیتار بر صدای ساز تاثیر می گذارد؟
اگر به ساز گیتار علاقمند باشد، حتما توجه کرده اید که بعضی از ساز ها صدای بهتری دارند و یا قیمت آن ها با سایر گیتار ها دارای تفاوت چشمگیری است.در ابتدا افراد علاقمند گمان می کنند که توانایی نوازنده ...نکات مهم برای کشف استعداد موسیقی در کودکان
همه ی والدین می خواهند که توانایی یا استعداد خاصی را در فرزندشان کشف کنند. کشف استعداد موسیقی در کودکان بسیار حایز اهمیت است.زیرا تاثیرات موسیقی بر هوش و رفتار اجتماعی کودکان اثبات شده ...زایلوفون یک شروع عالی موسیقی کودک
زایلوفون چیست؟ از سازهایی که صدای زیبایی دارد و نواختن آن نیز کار چندان سختی نمی باشد، ساز زایلوفون یا Xylophone می باشد. این ساز احتمالا ریشه ای اندونزیایی دارد و معنای آن در زبان یونایی آوای چوب...

سنتور یک ساز کاملاً ایرانی است که گفته می شود ابونصر فارابی آن را ساخت. این ساز مانند بربط با گذشت زمان به خارج برده شد. تفاوت ساز سنتور در شکل ظاهر و نام های مختلفی است که در شرق و غرب عالم وجود دارد. سنتور از سیم های متعددی تشکیل شده است که با ضربه زدن توسط مضراب ها به صدا در می آید. در ادامه این مطلب از وبلاگ اموزشگاه موسیقی الهام شما را با انواع سیم های سنتور آشنا نموده ایم.لطفا تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
آشنایی با انواع سیم های سنتور
همانطور که گفته شد، سنتور دارای سیم های متفاوتی است که کاربرد متفاوتی دارند. اما به طور کلی سیم های سنتور دو دسته اند :
سیم های زرد
سیم های زرد که تشکیل شده از آلیاژ برنج هستند و سبب تولید صداهای بم می شوند و بر روی خرک های ردیف راست به تناوب قرار گرفته اند .
سیم های سفید
سیم های سفید که ساخته شده از آلیاژ نیکل هستند و برای تولید صداهای زیر مورد استفاده قرار می گیرند و بر روی خرک های سمت چپ به تناوب قرار گرفته اند .
صد سال پیش که سیم مفتولی وجود نداشت ، سنتورسازان به جای این سیم ها از روده گوسفند استفاده می کردند.
نوازندگی سنتور به وسیله دو چوب نازک به نام های «مضراب» یا «زخمه» صورت می گیرد . این چوبها یک واسط میان دست و سیم های سنتور هستند و نوازنده به وسیله آنها سنتور می نوازد.
۴ قسمت عمده تشکیل دهنده مضراب عبارتند از :
سر مضراب، ساقه، حلقه و دم.
با ترتیب و قاعده معینی انگشتان دست داخل حلقه مضراب قرار می گیرد و نوازنده با حرکت چرخشی مچ و با استفاده از سر مضراب، بر روی سیم ضربه می زند. در گذشته مضراب ها بدون نمد بودند اما امروزه به مضراب ها نمد می چسبانند تا صدای سنتور لطیف تر گردد.
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.