مطالب مرتبط با این پست
معرفی سازسنج
سنج برای افرادی که با موسیقی آشنایی کمی دارند یادآور نوای محرم و ملودی های شورانگیز مذهبی است.در این بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با ساز سنج بیشتر آشنا شوید. معرفی سازسنج سِنج نوعی ساز کوبه ...آشنایی با ساز مورین خور
مورین خور سازی است که شباهت اندکی به ساز کمانچه دارد به همین علت به عنوان کمانچه اسب نیز شناخته میشود. در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با این ساز مغولی بیشتر آشنا شوید...مرتضی قائمی مدرس ویولنسل
همانطور که میدانید ویولنسل سازی است که شباهت ظاهری به ساز ویولن دارد اما از نظر اندازه و نحوه نواختن بسیار متفاوت از ویولن است.این ساز همانند ویولن در دسته سازهای زهی-آرشه ای قرار می گی...جولیان بریم ، نوازنده ای با القاب سلطنتی
در رشته گیتار نوازنده به نام بسیار زیادی در جهان وجود دارند. جولیان بریم نوازندهٔ چیرهدست گیتار کلاسیک در اواخر قرن بیستم اهل انگلستان بود که به عنوان یکی از برجسته ترین نوازندگان گیتا...بهترین کلاس تار در تهران
موسیقی عضو جدا نشدنی در زندگی ماست که شنیدن آن حالمان را عوض میکند. برای بسیاری از افراد شنیدن موسیقی سنتی بسیار خوشایند است به همین علت به دنبال فراگیری سازهای سنتی می باشند.یکی از محبوب ترین ساز ها...

احمد عبادی یکی از بزرگان موسیقی ایران می باشد که در نوازندگی سه تار بسیار چیره دست بود.این استاد بزرگ پراحساس ترین و پرجاذبه ترین نغمات ردیف را از خود به یادگار گذاشته است.در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با استاد احمد عبادی بیشتر آشنا شوید.
زندگی نامه استاد احمد عبادی
احمد عبادی از استادان موسیقی ایرانی و نوازندهٔ برجستهٔ سهتار و فرزند میرزا عبدالله فراهانی و نوه علی اکبر فراهانی بود. وی دایی هوشنگ سیحون، معمار برجسته ایرانی است.
عبادی از ۷ سالگی مشق سه تار را نزد پدر شروع کرد و ۱۳ سال بیشتر نداشت که میرزا فوت کرد و او مشق سه تار را پیش خواهرانش ملوک و مولود و برادرش جواد ادامه داد به گونهای که در ۱۸ سالگی سازش شنیدنی بود.
با اینکه وی پسر میرزا عبدالله بود نوازندگیش هیچ شباهتی به نوازندههای هم دوره خود که اکثراً شاگرد میرزا عبدالله بودند نداشت و با نوازندگی قدما متفاوت بود. وی در دورهای که سه تار به خاطر حجم کم به خلوت افراد رفته بود و در غبار فراموشی فرو رفته بود این ساز را در رادیو معرفی کرد.
احمد عبادی، نوازنده صاحب سبک سه تار
عبادی در نواختن سهتار دارای سبک و شیوهای مخصوص به خود بود که کمتر کسی توانسته از عهده تقلید آن بر آید. عدهای سبک خاص ساز زدن او را مربوط به امکانات و وسایل صدا برداری زمان وی میدانند. مضرابهای تک سیم و دومضرابها از مشخصههای بارز سبک وی هستند. از دیگر شاخصههای ساز عبادی بداهه نوازیهای زیبا و ویبرههای طولانی و گلیساندوهای به موقع و زیبا که به ساز وی زیباییهای خاصی بخشیدهاست.
عبادی در طول ۶۰ سال نوازندگی با سه تار، عطر موسیقی اصیل ایران را در فضا پراکند و پراحساس ترین و پرجاذبه ترین نغمات ردیف را از خود به یادگار گذاشت. بعضی از نوارهای او موجود است که باید به نحو مناسب از آنها استفاده شود.
از کارهایی که او در نوازندگی سهتار ایجاد کرد، ابداع کوکهای مختلف در سه تار است که در آلبوم کوک سه تار آنها راعرضه کردهاست. قبلاً نوازندهها معمولاً از کوکهای تار برای سه تار استفاده میکردند ولی عبادی این رویه را تغییر داد و ثابت کرد بعضی از این کوکها مناسب سه تار نیستند و دو نوار به عنوان آموزش کوک سه تار منتشر کرد که در آن برای گامهای مختلف و حتی گوشههای مختلف کوک معرفی کرد.
احمد عبادی مدتها در وزارت پیشه و هنر به تدریس و تحقیق در موسیقی ایرانی و سه تار پرداخت و در جهت معرفی موسیقی ملی ایران کنسرتهای متعددی در داخل و خارج از کشور از جمله فرانسه، ایتالیا، آلمان و اتریش داشت که مورد استقبال هنردوستان واقع شدهاست.
تدریس موسیقی و شاگردان احمد عبادی
عبادی شاگردان بسیاری تربیت کرد که از میان آنها مهربانو توفیق، بهنام وادانی و بهداد بابایی را میتوان نام برد. او در رادیو نیز فعالیت میکرد و صفحهها و کاستهای زیادی ضبط کردهاست از جمله صفحه آواز شور همراه با رضاقلیمیرزا ظلی و همچنین تکنوازیها و بداهه نوازیها و همراهی با نوازندگان و خوانندگان مختلف.
همنوازیهای او با غلامحسین بنان و محمدرضا شجریان آثاری ماندگار در قالب برنامهٔ گلها به جا گذاشتهاست. ایشان همچنین اجرهایی با شهرام ناظری دارند، که برخی از آنها به صورت دیداری یا شنیداری در دسترس است.
وفات
احمد عبادی، بزرگ مرد موسیقی ایران زمین در ۱۳۷۱ خورشیدی، پس از دوره ای سخت در مبارزه با بیماری، دیده از جهان فانی فرو بست. روحش شاد و یادش گرامی.
اگر به دنیای موسیقی علاقه دارید و تردیدها شما را از شروع این مسیر دور نگه داشته است، ما در بزرگترین و بهترین آموزشگاه موسیقی شرق تهران و منطقه نارمک پذیرای شما خواهیم بود تا در این مسیر همراه شما باشیم. فقط کافیست با ما تماس بگیرید و یا درخواست مشاورهی رایگان ثبت کنید.