فرهاد بادپا در سال ۱۳۵۵ و در شهر تهران متولد شد.اگرچه این استاد را با توانمندی های ویژه در حوزه تنبک نوازی و ساز های کوبه ای می شناسیم اما در ابتدا به ساز پیانو علاقهمند گردید و چند صباحی را به فراگیری این ساز اختصاص داد. سپس به طور جدی آموختن موسیقی را از سال ۱۳۶۷ و با ساز تنبک شروع نمود. وی در مکتب بهمن رجبی تنبک نوازی را آغاز کرد و پس از مدتی شیوه دفنوازی مرحوم خلیفه میرزا آغا غوثی را سرلوحه خویش قرار داد. فرهاد بادپا پس از چندین سال تلاش و فعالیت در این حوزه، دورههای ریتمشناسی و همنوازی را خدمت مرحوم استاد کامران داروغه، کمانچه نواز شیرین پنجه فرا گرفت. تحقیق و فعالیت در وادی هنر و چاپ بیش از صد مقاله در این حوزه از دیگر فعالیتهای ایشان است. وی تا به حال اجراهای متعددی در داخل و خارج کشور داشتهاند.مناجات نام یکی از آلبوم های استاد بادپا می باشد.باید اشاره نمود که ایشان ضمن فعالیت در عرصه نوازندگی در تحقیق و نشر مقاله نیز فعال هستند.
مسعود زاهدیپور متولد ۱۳۵۸ در تهران و دانش آموخته مقطع دکترای تخصصی (Ph.D) مدیریت آموزشی است و دوره های آهنگسازی و ارکستراسیون را در کلاس های آزاد هنری دانشگاه هنر گذرانده است.وی موسیقی را با یادگیری تنبور آغاز نمود، سپس به فراگیری تار و سه تار پرداخت. سپس به کلاس درس استاد هوشنگ ظریف راه یافت و در مکتب این استاد بزرگ ردیف موسیقی ایرانی و دوره عالی را فرا گرفت. سپس برای آشنایی با مکاتب تارنوازی به کلاس استاد بهروز همتی رفت و پس از آن برای فراگیری تکنیک های نوین تارنوازی و شیوه این استاد بزرگ، نواختن تار و سه تار را در محضر استاد کیوان ساکت ادامه داد. بیش از هفده سال سابقه تدریس تار و سه تار در معتبرترین آموزشگاههای در شهر تهران، کنسرت های متعدد و همکاری با گروهها و ارکسترهای مختلف به عنوان نوازنده، سولیست، آهنگساز و تنظیم کننده؛ ارکستر آوای ماندگار(عضو هیأت مؤسس)، ارکستر آکادمیک تهران، ارکستر استاد مسعود حسنخانی(تنظیم کننده و آهنگساز) ، ارکستر سازهای ایرانی میرآترا، گروه حزان، ارکستر شهنواز و ... از فعالبت های هنری وی می باشد.
پریسا کرمی درسال ١٣۶۴ و در شهر تهران متولد گردید. وی از کودکی به موسیقی علاقه بسیار زیادی داشت و موسیقی را در نوجوانی آغار نمود.کرمی با فراگیری تمبک نزد عموی خود وارد عرثه موسیقی شد و پس از فراگیری آن، سه تار را به عنوان ساز اصلی خود برگزید. در این مسیر از اساتید دانشگاه هنر،آذر زرگریان و بهرام جمالی بهره برد . سپس در کلاس های مسعود شعاری، داریوش طلایی شکرت نمود و تحلیل ردیف را نزد شادروان محمدرضا لطفی فراگرفت. وی همچنین تحصیلات خود را در زمنیه موسیقی ادامه داد و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه هنر است که تا کنون تکنوازی هایی در دانشگاه هنر و تهران و خانه ی هنرمندان داشته است. او هم چنین با ارکستر فیلارمونیک مورگنلند به رهبری نادر مشایخی همکاری داشته است. از تالیفات او می توان به بخش مبانی نظری موسیقی ایران در کتاب "اطلاعات عمومی موسیقی" تالیف محمدرضا آزاده فر اشاره کرد. هم اکنون در دانشگاه علمی کاربردی به تدریس دروس نظری موسیقی ایران و ساز تخصصی می پردازد.
علیرضا بشردوست متولد سال ۱۳۶۱ است. وی به سنتور علاقه زیادی داشت و یادگیری ساز سنتور را از سال ١٣٧٢ و نـزد اسـتـاد غـلامرضـا مـشایـخـی آغاز نمود .سپس دورههای ردیـف نـوازی را نیز از ایشـان فرا گرفت. بشردوشت در سال ۱۳۸۵ برای تکمیل دورههای عالی و فوق عالی، نزد استاد اردوان کامکار رفت .همچنین برای بالا بردن توانایی خود در این زمینه از محضر اساتیدی چون پشنگ کامکار و هوشنگ کامکار نیز بهره برد. وی در فعالیت های هنری بسیاری شرکت داشته است.اجرای کنسرتهای متعدد در داخل و خارج از کشور با گروههای مختلفی همچون سایهسار، آوای ماندگار، آوای عندلیب (کردی)، تال و گهر (لری)، ارکستر آکادمیک تهران، ارکستر حسنخانی و غیره در کارنامه هنری او به چشم میخورد. وی همچنین در ضبط چندین موسیقی فیلم و آلبوم همچون نگاه آشنا، روزهای خوب، برای تویی که نمی شناختمت و... همکاری داشته است. علیرضا بشردوست از سال ١٣٨١ تدریس را به طور جدی آغاز نمود و تا کنون با آموزشگاههای متعددی از جمله آموزشگاه موسیقی الهام، ملودی باران، پایداری و خوشنواز و ...همکاری داشته است.
حمید رضا عرب در سال ۱۳۶۰ و در خانوادهایی موسیقیدان متولد شد به همین علت از همان کودکی آموزش موسیقی را شروع نمود. وی نوازندگی را از هفت سالهگی نزد پدر خود شروع کرد و ردیفهای موسیقی ایرانی را از یازده سالگی فرا گرفت. وی از سال ۱۳۸۰ تاکنون نوازندگی عالی موسیقی را زیر نظر استاد محمد کیانینژاد فرا میگیرند. او تاکنون اجراهای متعددی به صورت تکنوازی نی و همچنین همکاری با گروههای متعدد هنری و برگزاری کنسرتهای مختلف داشته است. از سال ۱۳۸۲ تاکنون وی به تدریس نی در آموزشگاههای متعددی از جمله الهام، آوای شرقی، سفیر، سرنا، رنسانس، نیستان، نوای ماندگار، خوش نواز و .... پرداخته است. عرب همچنین تدریس در دانشکده موزیک ارتش و فعالیتهای آهنگسازی را نیز اخیراً شروع نموده است. روش تدریس او شامل کتاب شیوه نینوازی، تألیف استاد کیانینژاد، کتاب ردیف موسیقی ایرانی عبدالله دوامی تألیف استاد کیانینژاد و آموزش تکنیکهای مختلف نفسگیری و تخلیه نفس است . همچنین دوره عالی صداسازی نی توسط وی با بهرهگیری از کتاب «صدای خود را آزاد کنید» تألیف راجرز لاو انجام میپذیرد.
شادی رحمانی در سال ۱۳۶۹ و در شهر قزوین متولد گردید. وی از ابتدا به ساز سنتورعلاقمند بود، به همین دلیل ساز سنتور را به عنوان ساز تخصصی خود در زمینه موسیقی انتخاب نمود و آموزش های مربوطه را نزد اساتید به نام و مطرح ایرانی فراگرفت.رحمانی که کارشناس ارشد موسیقی می باشد، نوازندگی سنتور را در سطوح مختلف گذرانده است. وی در سال ۱۳۸۸ و نزد استاد پشنگ کامکار در زمنیه سنتور آموزش های خود را شروع نمود ، سپس مراحل بعدی مسیر هنری خود را بطور عالی و پیشرفته نزد استاد اردوان ادامه داد. وی همچنان از محضر این استاد به نام کشورمان بهره می برد. شادی رحمانی علاوه بر آنچه که پیش تر گفته شد، ردیف نوازی را نیز نزد استاد مجید کیانی فرا گرفته است. وی همچنین نزد اساتیدی چون شریف لطفی، ارسلان کامکار و محمدعلی کیانی نژاد به یادگیری مباحث آهنگسازی پرداخته است و اکنون نیز به تدریس سنتور در اموزشگاه موسیقی الهام مشغول می باشد.
سالار زمانیان متولد سال ۱۳۷۲ می باشد. وی از همان کودکی به موسیقی علامند شد و موسیقی را نزد پدر خود، منوچهر زمانیان آغار نمود.سپس تار و سه تار را با استاد کیوان ساکت و به صورت حرفه ای ادامه داد. زمانیان درعرصه موسیقی فعالیت های چشمگیری داشته است. او در فستیوال های مختلفی نظیر “جشنواره موسیقی خلیج فارس٩١” ، “جشنواره رَنگ موسیقی ٩٢” ، و “جشنواره بین المللی موسیقی فجر٩۴” شرکت نموده و کاندیدای بهترین موسیقی در فستیوال بین الملی تئاتر ٢٠١١ شد. از دیگر فعایت های اوی توان به نوازندگی در ارکستر ملی وزیری و به سرپرستی استاد کیوان ساکت ااشاره نمود که اجراهای مختلفی همراه با این ارکستر ویا به صورت فردی داشته است. نوازندگی در آلبوم تصویری “یک خانه پر زِ مستان” ساخته ی کیوان ساکت که با صدای سالار عقیلی به عرصه اجرا درامد نیز از دیگر فعالیت های هنری اومی باشد. قطعه ی “غریو” ساخته ی وی برای تار و کویینتت زهی،”تِم و واریاسیون” ساخته ی کامبیز روشن روان برای تار و کوارتت زهی و… از جمله کارهای وی است.
وحید ابوالقاسمی در سال ۱۳۶۲ و در شهر تهران دیده به جهان گشود. وی که از مدرسان مطرح آواز ایرانی به شمار می آید در رشته ی هنر و معماری به تحصیل پرداخته ودر این رشته فارغ التحصیل شده است. علاقه ی وافر او به آواز ایرانی و خوشنویسی سبب شد که این دو رشته را به صورت حرفه ایی و نزد استاد مهدی فلاح از استاید به نام ایرانی، بیاموزد. وحید ابوالقاسمی تدریس خود را در این زمینه از سال ۱۳۸۹ شروع نمود. ابوالقاسمی با توانمندی که از خود در این رشته هنری نشان داد توانست عضو خانه ی موسیقی ایران و کانون خوانندگان سنتی ایران گردد. اگر بخواهیم به نمونه هایی از فعالیت های حرفه ایی او شاره کنیم، میتوان همکاری او با بهروز غریب را در اپرای سعدی و در سال ۱۳۹۴ یاد آور شد. همینطور باید به اجرای کنسرت موسیقی تالار اندیشه با گروه سرآوا در سال ۱۳۹۰، اجرای کنسرت در دانشگاه آزاد کاشان در سال ۱۳۸۹ و اجرای کنسرت دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۹ اشاره ایی داشت.